O casa mai sigura este o casa in care traiesti mai fericit si mai linistit. Bunurile tale sunt in siguranta, la fel si familia si animalele de companie. Dar pentru a obtine o casa sigura este nevoie sa fii atent la mai multe detalii si aspecte. Iata ce poti face pentru a avea o casa sigura.

O casa mai sigura este o casa in care traiesti mai fericit si mai linistit. Bunurile tale sunt in siguranta, la fel si familia si animalele de companie. Dar pentru a obtine o casa sigura este nevoie sa fii atent la mai multe detalii si aspecte.  Iata ce poti face pentru a avea o casa sigura.

Instaleaza un sistem de supraveghere

Daca vrei sa cumperi un sistem de supraveghere care sa iti asigure casa, tot ce trebuie sa faci este sa dai click aici si vei gasi cu siguranta sistemul potrivit pentru tine.

Cu un astfel de sistem vei putea pleca in concedii fara sa iti faci griji cu privire la problemele ce pot sa apara cat timp esti plecat. Daca ai un sistem avansat, poti sa obtii imagini in timp real pentru a te asigura ca este totul in regula. Simplu, nu-i asa?

Ai grija ce incuietori montezi

Un alt aspect important sunt incuietorile pe care le ai la casa. Atunci cand vrei sa fii sigur ca descurajezi patrunderea prin efractie, ideal ar fi sa te asiguri ca incuietorile sunt de buna calitate.

O incuietoare buna va fi greu de spart si de cele mai multe ori implica zgomot, ceea ce inseamna ca hotii vor evita sa incerce ceva, de teama ca pot fi auziti de vecinii tai.

Ai grija la calitatea usilor

La fel ca si in cazul incuietorilor, usile care sunt solide si rezistente sunt mult mai greu de spart. Atunci cand se incearca spargerea lor, zgomotul produs va atrage imediat atentia trecatorilor sau a vecinilor si prin urmare vei fi anuntat imediat sau va fi chemata Politia.

Nu uita de ferestre

In primul rand, ferestrele trebuie sa fie rezistente, iar noi recomandam sticla securizata in acest sens. In al doilea rand, este foarte important sa nu uiti ferestrele deschise pentru ca, oricat de securizata ar fi sticla, printr-o fereastra deschisa hotii pot ajunge foarte usor in interior.

De asemenea, nu uita ca este important sa verifici toate geamurile inainte de a pleca de acasa.

Foloseste sisteme inteligente de protectie

Te-ai gandit la un interfon? Este o solutie buna atunci cand vrei sa stii cine este la usa fara sa o deschizi. In felul acesta, casa ta va fi mai sigura, iar tu nu risti sa dai nas in nas cu hotul atunci cand deschizi.

S-a mai intamplat asta si rezultatele au fost dezastruoase pentru cel care se afla in interior, mai ales atunci cand acesta era singur. Cazurile de agresiune au crescut mult ceea ce inseamna ca riscul de a avea probleme este mare.

Tinand cont de toate sfaturile de mai sus, va fi mult mai usor sa obtii siguranta de care ai nevoie atunci cand esti acasa si mai ales atunci cand nu esti acasa.

Daca cei mici raman singuri, nu mai trebuie sa iti faci griji ca vor fi in pericol atunci cand cineva va incerca sa intre in casa si vei putea supraveghea tot direct din telefon daca ai camere.