Camera de zi este locul in care te poti deconecta si evada din rutina. Este, de asemenea, unul dintre cele mai bune locuri din casa pentru a te reuni cu familia si prietenii.

Sufrageria noastra este martora la toate sarbatorile si intamplarile care au loc in viata noastra, asa ca trebuie sa indeplineasca toate conditiile pentru a fi placuta.

Ce mobilier ar trebui sa aleg pentru sufrageria mea? Pentru a avea o camera confortabila, este necesar sa dispui de un mobilier frumos, elegant si practic pentru camera de zi.

Atunci cand amenajam o sufragerie, ne dorim ca mobilierul sa fie cald si practic, dar si sa se potriveasca gusturilor si nevoilor noastre.

Nu tot mobilierul este potrivit pentru o camera de zi perfecta. Aceasta va depinde, printre altele, de spatiu, de amenajare si de decor.

Daca nu stii de unde sa incepi, ia aminte la aceste mici trucuri si elemente de design care pot schimba cu usurinta atmosfera unei camere.

O oglinda imensa sau o opera de arta moderna pe perete

Daca nu doresti sa schimbi culoarea peretilor, infrumuseteaza-i cu un obiect deosebit. Un tablou contemporan sau chiar o oglinda imensa, cu o rama speciala de lemn, de exemplu amplasate pe un perete suficient de mare care sa le puna in evidenta, pot face minuni.

Daca ai deja doua-trei obiecte care ocupa un perete, le poti inlocui cu o singura piesa mare de acest tip, ca sa creezi un punct de interes al incaperii.

Acest obiect va iesi in evidenta si va oferi personalitate intregii camere. Completeaza cu alte elemente mai micute, cum sunt pernele decorative aruncate pe un fotoliu sau pe canapea si vei crea cadrul perfect, ca din revista.

Covorul

Una dintre cele mai la indemana strategii pentru a schimba instant aspectul camerei de zi este inlocuirea covorului.

Tendintele curente mizeaza pe covoare moderne, practice sau cu aspect clasic. Poti alege, de asemenea, un model geometric, un desen abstract sau un covor cu motive etnice.

Nu uita ca au revenit in trend covoarele tesute de tip chilim, usor de integrat intr-un decor modern, pentru ca vor fi in contrast cu aspectul camerei de zi, conferindu-i in acelasi timp o nota pretioasa.

Din punctul de vedere al materialului, covoarele cu firul scurt sau mediu din fibre sintetice au avantajul ca se intretin usor, fata de cele din materiale naturale, care sunt mai pretentioase si mai scumpe.

Un lampadar modern

O alegere oricand la indemana pentru un update simplu in camera de zi este un fotoliu de tip puf nu pare prea comod atunci cand il folosesti, insa va fi cu siguranta pe placul copiilor si va atrage privirile musafirilor.

Masuta de cafea

Prin alegerea masutei de cafea potrivite putem obtine o camera de zi echilibrata si confortabila, in care toate piesele isi indeplinesc functia.

Pentru a decora livingul in asa fel incat sa creezi un spatiu mai elegant, ingrijit si atragator, cel mai bine este sa lasi deoparte clasicele masute de cafea si sa optezi pentru modele mai neobisnuite.

Poti alege una din sticla, masiva si patrata sau dreptunghiulara asezata in fata canapelei pentru a delimita zona de conversatie din camera de zi.

Desigur, acestea trebuie sa-si indeplineasca functia si sa fie practice, dar vom cauta o nota de originalitate, forme atipice, pe cat posibil.

O camera de zi perfecta va da casei tale un aer distins si elegant. De asemenea, poti profita de piese de mobilier mari, cu o capacitate mare de depozitare, pentru a depozita tot ceea ce nu vrei sa fie vazut la prima vedere.

Cu un design adaptat nevoilor tale, vei schimba imediat aspectul camerei tale de zi si vei obtine o casa sofisticata.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}