De-a lungul mileniilor, Marocul a gazduit multe civilizatii, religii si culturi. In acest timp, a fuzionat aspectele culturale din toate aceste civilizatii – berberi, arabi, romani, spanioli, africani – precum si cele mai indepartate cu care a facut comert pentru a-si crea cultura vibranta, bogata, variata si inspiratoare din Africa de Nord.

Pufurile din piele marocane sunt o continuare a acestei tendinte si sunt uneori cunoscute sub numele de otoman marocan, cu referire la cea mai cunoscuta versiune turceasca.

Ori de cate ori ne gandim la pufurile din piele marocana, pielea si culorile sunt lucrurile care ne vin in minte. Conform definitiei, un „puf este o perna mare care este folosita ca scaun pentru picioare sau ca scaun jos”.

In epoca moderna, aceste pufuri ofera atat un plus in decorul casei cat si confortul necesar de zi cu zi.

Puf marocan ca decor

Puf-urile marocane s-au dovedit populare ca idee de scaune funky, de plus. Sunt eclectice, practice si care sunt o declaratie si par sa apara peste tot chiar acum.

Pufurile marocane au avantajul ca arata grozav atunci cand sunt asezate in orice stil de decor, asortate sau nepotrivite. Arata grozav alaturi de alte decor marocan, cum ar fi covoare, mobilier si perne de podea.

Cel mai trendy decor handmade recent este puful din piele marocana cusut manual. Combina vintage cu eleganta pentru a crea o atmosfera fabuloasa in orice camera si pentru a ridica starea de spirit.

De unde sa cumperi un puf din piele marocana autentic

Esti in cautarea unui puf din piele autentic marocan pentru decorul casei tale? Decoratiuni premium de casa autentice marocane precum pufuri, perne de podea si covoare marocane puteti gasi in magazinul online Mango+Bloom.

Cum se fac pufurile marocane?

Pufurile marocane sunt realizate manual pentru gradinile Marrakesh de catre mesteri priceputi din Maroc. Tabacariile prelucreaza pieile de animale cu ajutorul metodelor naturale si traditionale vechi de secole si al ingredientelor brute.

Finisajul de ciocolata neagra cu bronzul natural le face sa arate si sa se simta incredibil. Exista cativa pasi in realizarea unui puf marocan, cum ar fi pregatirea pielii, apoi colorarea acesteia si cusarea pufului cu matase sabra.

Cum ar trebui sa ai grija de un puf din piele?

Pielea este rezistenta la pete. Petele si scurgerile pot fi indepartate cu usurinta cu ajutorul unei carpe uscate usor umede sau curate. Nu trebuie sa folositi niciodata lacuri, sapunuri si alte produse de curatare pentru a le curata; folositi doar putina apa si o carpa curata.

Pielea este naturala, sunt de asteptat unele imperfectiuni si defecte si sunt ceea ce face ca fiecare piesa sa fie unica. Nu se folosesc substante chimice in procesul de vopsire a pieilor, mirosul de piele este natural – dar puteti estompa acest miros prin aerisirea pufurilor pentru o perioada.

2 thoughts on “Ce trebuie sa stiti despre puful din piele autentic marocan

  1. Ma bucur ca am descoperit acest articol, deoarece mi-a adus aminte cat de importanta este securitatea informatiilor personale in mediul online. Recomand tuturor sa urmeze sfaturile prezentate pentru a evita potentialele probleme legate de securitatea cibernetica.

  2. Articolul de pe site-ul dnl.ro este foarte interesant si ofera informatii valoroase despre cum sa iti protejezi calculatorul impotriva atacurilor cibernetice. Sunt de acord cu sfaturile prezentate si consider ca este important sa fim constienti de riscurile la care ne expunem atunci cand navigam pe internet.

Comments are closed.