Un baiat iti va spune ca te iubeste. Un barbat iti va spune ca te iubeste si isi va sustine afirmatia prin actiuni.

Un baiat te va face sa te simti insuficienta. Un barbat te va face sa-ti doresti sa devi o persoana mai buna pentru ca ii porti un respect sincer.

Un baiat este posesiv. Un barbat este protectiv.

Un baiat te va face sa iti minimalizezi realizarile pentru a nu-l face de ras. Un barbat nu este intimidat de succesul tau, ci mandru si inspirat de tine.

Un baiat este preocupat doar de propriile placeri. Un barbat nu se poate simti bine daca nu stie ca si tu te simti la fel ca el.

Un baiat te subestimeaza. Unui barbat nu ii este frica sa te puna la incercare pentru ca stie de ce esti capabila.

Un baiat va fi interesat de viata ta, atata timp cat poate castiga ceva de pe urma ta. Un barbat va fi interesat de viata ta pentru ca ii pasa de tine si vrea sa te inteleaga la un nivel mult mai profund.

Un baiat se simte amenintat de ideea feminismului, convins ca acest termen te clasifica precum o fire agresiva, furioasa si care uraste barbatii. Un barbat intelege ca feminismul este simpla credinta ca barbatii si femeile sunt egale.

Un baiat crede ca trebuie sa te intretina. Un barbat stie ca intr-o relatie, ambele persoane vor contribui in mod egal pentru binele amandurora.

Un baiat isi pastreaza sentimentele ascunse si izbucneste de furie sau din cauza altor emotii stapanite pentru prea multa vreme. Un barbat recunoaste cand are nevoie de tine si cand simte ca trebuie sa ti se destainuie, chiar daca acestea il vor face sa se simta inconfortabil.

Un baiat se intreaba mereu daca nu ar putea avea ceva mai bun. Un barbat stie cand a gasit persoana potrivita si niciodata nu o va trata cu superficialitate.

Un baiat isi gaseste imediat scuze. Un barbat recunoaste cand a gresit si incearca mereu sa rezolve problema.

Un baiat fie are nevoie de prea multa atentie, fie e greu de gasit. Un barbat isi va face mereu timp pentru tine dar se va asigura ca are o viata si in afara relatiei.

Un baiat este interesat doar de frumusete. Un barbat iti apreciaza frumusetea fizica dar este mult mai atras de personalitatea ta.

Un baiat crede ca stie deja tot. Un barbat pleaca de la mentalitatea ca inca mai exista persoane de la care poate invata ceva.

Un baiat se axeaza pe lucrurile pe care vrea sa le stie acum, acum, acum. Un barbat traieste acum dar priveste catre viitor.

Un baiat isi va petrece timp cu prietenii tai – daca ii sunt pe plac. Un barbat isi va petrece timpul cu prietenii tai, indiferent de parerea pe care o are fata de acestia, deoarece ei sunt importanti pentru tine iar tu esti importanta pentru el.

Un baiat va lua decizii pripite, bazandu-se doar pe dorintele sale imediate. Un barbat intelege conceptul de rationalitate si de prioritate.

Un baiat are nevoie de tine din cauza increderii subrede in sine. Un barbat are nevoie de tine deoarece stie ca viata ii va fi imbunatatita daca faci si tu parte din ea.

Un baiat este preocupat de parerea prietenilor sai fata de tine. Unui barbat nu ii pasa de parerea celor din jur, atata timp cat sunteti fericiti impreuna.

Un baiat este pregatit sa faca orice pentru a obtine ceea ce isi doreste. Un barbat este pregatit sa iubeasca fara ezitare.