Construirea unei case nu este o sarcina usoara, mai ales pentru o persoana care se confrunta pentru prima data cu acest lucru.

Multe situatii de natura financiara, tehnica, de alegere a unui proiect casa sau organizationale necesita cea mai mare atentie si prezenta unor cunostinte cel putin minime in aceste domenii.

Indiferent de ceea ce se planuieste sa fie construit: o cabana, o casa de vacanta – intrebarile nu se schimba semnificativ, doar numarul lor se schimba. De aceea, in ultimii ani a devenit atat de populara alegerea din proiecte case constructia de case la cheie, adica constructia unei case care este complet utilizabila si locuibila de catre o singura companie, care se ocupa de toate, de la proiectare pana la constructie.

In acest caz, dupa ce ai ales dintre modele de case cea care ti se potriveste, o echipa de specialisti vor executa rapid si eficient intreaga gama de lucrari de proiectare, constructie, montaj si finisaje, astfel incat sa poti aprecia in practica care sunt avantajele constructiei la cheie a oricarui obiect.

Cum decurge constructia la cheie

Principalul argument pentru care merita sa alegi constructia de case la cheie este ca antreprenorul preda clientului o cladire complet finisata, pe care o poti prelua si incare te poti muta imediat.

Firma de constructii isi asuma responsabilitatea pentru toate etapele lucrarii: de la proiectare pana la finisare, iar viitorul proprietar doar selecteaza sau aproba proiectul si accepta cladirea gata de functionare. In perioada de constructie, clientul poate, daca doreste, sa efectueze un control intermediar pentru a elimina eventualele modificari.

Constructia la cheie include urmatorii pasi:

  • Proiectarea unei case conform dorintelor individuale ale clientului.
  • Productia de elemente de constructie in fabrica.
  • Crearea fundatiei.
  • Asamblarea structurii cu insumarea tuturor comunicatiilor ingineresti planificate.
  • Efectuarea lucrarilor de finisaje interioare si exterioare, daca este cazul, dotarea si montarea utilajelor.

Beneficiile constructiei de cladiri la cheie

Punctele forte ale construirii unei case la cheie rezulta fara ambiguitate din caracteristicile procesului de constructie, si anume:

  • Economisirea timpului si efortului personal

Compania dezvoltatoare asigura punerea in aplicare a tuturor lucrarilor si nu trebuie sa selectezi si sa cumperi materiale de constructie, sa gasesti lucratorii potriviti si sa le controlezi activitatile.

  • O companie de dezvoltator profesionist garanteaza o munca de inalta calitate si bine coordonata in orice etapa a constructiei unui obiect.

Aceasta inseamna ca, toti muncitorii (betonieri, montatori, finisori etc.) actioneaza concertat, ca o singura echipa, care asigura protectie impotriva eventualelor probleme tehnologice la trecerea de la o etapa la alta.

  • Economii semnificative de costuri la constructia complexa

Dezvoltatorul emite o estimare gata pentru constructie, tinand cont de reducerile angro la materiale, preturile interne pentru munca angajatilor sai.

  • Ultimul si important argument pentru care este mai bine sa construiti o casa la cheie este o garantie in baza contractului.

In cazul oricaror probleme sau nerespectare a standardelor de siguranta, va fi suficient sa contactezi compania dezvoltatoare pentru a rezolva problema.

Astfel, daca vrei sa ai mai putine griji si sa te poti muta indata in noua casa, alege constructia casei la cheie.