Odata cu cresterea numarului de proceduri cosmetice, un laser cu dioda usor de utilizat, eficient si sigur se dovedeste a fi cea mai buna solutie atunci cand te intereseaza epilarea definitiva. Venus Epileve este rapid si confortabil, garantand siguranta pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea bronzata.

Mai multi pacienti ca oricand cauta tratamente eficiente si confortabile de indepartare a parului nedorit. De fapt, epilarea a fost una dintre cele mai solicitate cinci proceduri cosmetice minim invazive in ultimii ani. Si, cel mai probabil, popularitatea acestei proceduri este probabil sa creasca in urmatorii ani.

Ce trebuie sa stii despre tehnologia Venus Epileve?

Daca esti interesata de procedura de epilare definitiva laser dioda Bucuresti, merita sa afli mai multe despre dispozitivul Venus Epileve si despre tehnologiile folosite. Caracteristicile tehnice unice il fac unul dintre cele mai usor de utilizat dispozitive de indepartare a parului cu laser din industrie. Tratamentele sunt extrem de placute, nu provoaca durere, sunt rapide si dau rezultate bune pe toate tipurile de piele.

Venus Epileve este un dispozitiv performant, ce permite realizarea tratamentelor estetice in cele mai bune conditii, oferind rezultate remarcabile de la prima sedinta. Tehnologia inovatoare incorporat in acest dispozitiv face ca procesul de epilare sa fie prietenos, iar efectele de durata. Fata de alte solutii de epilare, acesta permite realizarea operatiunii de indepartare a parului nedorit, fara durere sau efecte secundare neplacute, pielea ramanand catifelata. 

Tehnologia inovatoare de care beneficiaza Venus Epilative, permite indepartarea parului inestetic de pe toate tipurile de piele si par.

Tratamente rapide si diverse cu Venus Epileve 

Pentru procedura de epilare definitiva  laser dioda, se poate utiliza unul dintre cele doua moduri de functionare: Pulse si Slide.

Pulse ofera mai multa energie cu mai putine repetari, necesitand mai putine tratamente. Modul Slide ofera multe impulsuri scurte, garantand un tratament complet fara disconfort pacientului. Acest mod include un ghid audio care faciliteaza obtinerea unor rezultate eficiente si consistente.

Beneficiile utilizarii Venus Epileve 

Vrei sa scapi de parul de pe corp, dar, in aceeasi masura, vrei sa ai parte de o experienta cat mai placuta? Nu trebuie sa mai cauti, ci sa te opresti asupra modelului Venus Epileve . Acesta iti va oferi cu adevarat o experienta confortabila si te vei putea bucura de un corp perfect. 

Dar beneficiile oferite de acest dispozitiv revolutionar sunt mult mai multe, si anume:

  • Temperatura dispozitivului este monitorizata continuu de un sistem de racire in timp real, iar tratamentul se realizeaza la o temperatura optima, fata de alte dispozitive care necesita 18 grade.
  • Aparatul este eficient si garanteaza un tratament fara durere, combinand confortul si eficienta 
  • Dupa doar cateva sedinte vei scapa de parul nedorit de pe corp, fara a afecta pielea din jur