Cea mai ieftina asigurare medicala de calatorie online

Perioada concediilor a sosit si multi dintre romani aleg destinatii din afara Romaniei pentru a-si petrece vacantele.

Pe langa pachetul turistic cumparat, este recomandat sa fie incheiata si o asigurare medicala de calatorie deoarece ofera calatorilor protectie in cazul in care au nevoie de asistenta medicala pe durata vacantei.

Asigurarea de calatorie este recomandata si in cazul deplasarilor in interes de serviciu in afara tarii sau a vacantelor mai scurte (city break).

Sunt o multime de riscuri pe care o astfel de asigurare le acopera si in functie de clauzele pe care le includeti puteti beneficia de urmatoarele servicii: asistenta medicala, consultatii si tratamente medicale, servicii de ambulanta, interventii chirurgicale in caz de urgenta, spitalizare, plata cheltuielilor cu medicamente sau tratamente, tratamentul stomatologic, repatriere sanitara daca nu sunteti multumiti de serviciile medicale din tara respectiva, repatriere in caz de deces.

Nimeni nu-si doreste sa apara probleme medicale in timpul vacantei dar daca acestea totusi apar pot fi rezolvate fara costuri cu ajutorul acestei asigurari de calatorie in strainatate.

Pretul unei astfel de polite variaza in functie de perioada de calatorie si de destinatia aleasa si porneste de la sume modice (30-40 lei) pentru calatorii mai scurte in tari din Europa si poate ajunge pana la 200-300 lei pentru vacante mai lungi in tari exotice.

Sunt asadar cheltuieli nesimnificative raportat la pretul vancantei si cel mai important este ca puteti sa incheiati o asigurare de calatorie online, de pe telefon sau laptop, in doar cateva zeci de secunde.

Nu aveti nevoie de documente si nu trebuie sa faceti drumuri inutile, aveti nevoie doar de datele din documentele de calatorie ale persoanelor care calatoresc.

Astfel, pentru a obtine o asigurare de calatorie ieftina, trebuie sa accesati acest Calculator Asigurare de Calatorie Online si dupa ce introduceti datele calatoriei si ale pasagerilor veti avea posibilitatea sa alegeti dintre mai multe oferte generate de platforma.

Alegeti oferta, platiti online cu cardul bancar si primiti instant polita in format PDF iar vacanta dumneavoastra este asigurata pentru orice fel de evenimente medicale neplacute care pot sa apara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *