Într-o lume în continuă evoluție, industria vopsitoriei auto se află în centrul inovației și al căutării permanente a celor mai bune soluții pentru rezultate de excepție. De la restaurarea strălucitoare a caroseriilor până la protecția împotriva elementelor, vopsirea auto reprezintă un amestec subtil de artă, știință și tehnologie. În acest univers al culorilor și al finisajelor, performanța este cheia care deschide uși către excelență.

În România, Autochemicals se evidențiază ca un partener de încredere, furnizând echipamente și soluții integrate pentru vopsitoriile auto de peste două decenii. Fondată în 2003, compania s-a impus ca un lider în domeniu, reprezentând cele mai prestigioase branduri din industrie și oferind consultanță specializată, echipamente de vârf și soluții complete pentru profesioniștii din vopsitoria auto.

De la cabine vopsit auto de ultimă generație până la vopselele auto ieftine de înaltă calitate, Autochemicals se angajează să ofere soluții care să răspundă celor mai exigente cerințe ale pieței auto. Compania a instalat cabine de vopsit auto la peste 300 de vopsitorii din întreaga țară, ceea ce demonstrează angajamentul firmei față de furnizarea soluțiilor de vopsire de înaltă calitate și fiabilitate.

Cabina de vopsit auto Saima, pentru care Autochemicals este importator oficial în România, se remarcă prin calitatea și fiabilitatea sa superioară. Fiind recunoscută la nivel mondial pentru inovația permanentă și performanța excepțională, cabina de vopsit Saima este preferata profesioniștilor din domeniul vopsitoriei auto, oferind rezultate de excepție la fiecare utilizare.

Autochemicals reprezinta cele mai importante branduri din vopsitoria auto

Autochemicals este partenerul oficial al unora dintre cele mai prestigioase branduri din industria vopsitoriei auto, printre care se numără:

 • Valspar (DeBeer Refinish)
 • Axalta (fostul Dupont Refinish)
 • Saima
 • Global Jig
 • Anest Iwata
 • Fiac

Cabina de Vopsit auto SAIMA

SAIMA Italia este un lider mondial în fabricarea cabinelor de vopsit, cunoscute pentru calitatea lor superioară și inovația constantă. Cabinele SAIMA sunt preferatele profesioniștilor din întreaga lume, iar în România, Autochemicals s-a impus ca lider de piață prin instalarea a peste 300 de cabine de vopsit.

SAIMA oferă o gamă variată de modele de cabine de vopsit, adaptate necesităților fiecărui utilizator. Acestea pot include:

 • Serii succesive de filtre pentru eliminarea impurităților din aerul din interiorul cabinei.
 • Dotare standard sau opțională cu cele mai moderne filtre de uscare sau de cărbune activ pentru evacuare.
 • Controlul multiplu al parametrilor de vopsire și uscare.
 • Variatoare de frecvență, panouri de comandă cu ecran tactil, indicatori de presiune internă și alte facilități avansate.
 • Panouri endotermice.
 • Sisteme de iluminat LED.
 • Arzătoare cu flacără directă.

Vopsea Auto Ieftina: Valspar și Axalta

Autochemicals oferă vopsea auto ieftina de înaltă calitate, provenind de la cele mai renumite branduri din industrie: Valspar și Axalta. Aceste mărci sunt sinonime cu performanța și durabilitatea în vopsirea auto. Vopsea auto VALSPAR (DeBeer Refinish) reprezintă un segment de excelență în industria vopsitoriei auto. DeBeer Refinish, parte a companiei Valspar și subsidiară a grupului Sherwin Williams, unul dintre cei mai importanți producători de vopsea auto din lume, este exclusiv reprezentată în România de către Autochemicals. 

Seria BeroBase 500 și Bero Mix 2000 reprezintă o combinație inovatoare de vopsea auto bază opacă 1K cu o vâscozitate înaltă și vopsea auto 2K cu luciu direct din seria 2000. Această gamă oferă strălucire deosebită, rezistență la factorii chimici și de mediu.

Seria Waterbase 900+ este o vopsea auto pe bază de apă, reprezentând un sistem de vopsire de înaltă performanță, cu tehnologie de ultimă oră, ușor de aplicat și cu un preț competitiv. Această serie se remarcă prin puterea sa de acoperire și durabilitatea culorilor.

Introducerea spectrofotometrului cu măsurare unghiulară multiplă diferențiază și avantajează net colorimetria Debeer. Această abordare reprezintă un angajament pentru precizie și calitate în fiecare nuanță.

Vopsea Auto Axalta, fostul Dupont Refinish, este cunoscută pentru gama sa largă de produse destinate vopsitoriilor profesionale din industria auto. Axalta servește atât cele mai mari fabrici producătoare de autovehicule, cât și service-urile de vopsitorie auto, oferind soluții de vopsire adaptate nevoilor fiecărui client.

Concluzie

Cu o experiență vastă și parteneriate solide cu cele mai importante branduri din industrie, Autochemicals S.R.L. se impune ca un furnizor de top în domeniul vopsitoriei auto din România. Cabinele de vopsit SAIMA, împreună cu vopselele auto de calitate superioară oferite de Valspar și Axalta, reprezintă alegerea ideală pentru vopsitorii auto exigenți, asigurând rezultate de înaltă calitate și durabile.

4 thoughts on “Cabina de Vopsit Saima Italia: O Alegere Profesională pentru Vopsitorii Auto Exigenți

 1. Pretul poate fi un factor important in achizitionarea unei cabine de vopsit, dar cand vine vorba de calitate si rezultatele finale, merita sa investesti intr-un echipament profesional precum cel oferit de Saima Italia.

 2. Am auzit deja despre calitatea si durabilitatea produselor Saima Italia in industria auto, iar acest articol confirma aceste informatii. Cu siguranta, este o alegere potrivita pentru profesionistii din domeniu.

 3. Alegerea unei cabine de vopsit potrivite poate face diferenta in rezultatul final al lucrarilor de vopsire auto. Saima Italia pare a fi o optiune excelenta pentru cei care cauta calitate si performanta.

 4. Un articol foarte interesant despre cabina de vopsit Saima Italia. Este bine sa vezi ca exista optiuni profesionale pentru vopsitorii auto exigenti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *